Selamat Kembali Ke Sekolah

Setelah lebih dua minggu bercuti, akhirnya kita kembali semula ke sekolah menjalankan tanggungjawab dan tugas-tugas yang diamanahkan. Selamat kembali kepada  semua murid ke Sekolah Kebangsaan Semerah Padi. Kepada murid-murid Tahun 6, tinggal lagi 92 hari buat kalian bersedia untuk menghadapi UPSR yang bakal diadakan tidak berapa lama lagi. Masa masih ada untuk anda berusaha lebih gigih dan sepenuh daya serta upaya. Tiada kejayaan tanpa pengorbanan. Sudah pasti ada balasannya jika ada pandai ‘mencuri masa’. Teruskan usaha pada masa yang masih ada. Selamat belajar.

Advertisements

2 Comments (+add yours?)

 1. NURUL HAFIZAH SKSP
  Jan 02, 2012 @ 14:39:59

  HAPPY NEW YEAR! 2012. BAGI TAHUN 6 2012 INGAT UPSR.DARI TAHUN 1-3 SAYA KELAS KUNING, TAHUN 4-5 PULA KELAS HIJAU.TAHUN 2012 NI PULA KELAS PN.HAMDIAH 6K. ADOIII TAKUTNYA!!!

  Reply

 2. NURUL HAFIZAH SKSP
  Jan 02, 2012 @ 14:44:27

  BUAT PN.FAZIATUN SEMOGA CIKGU SENTIASA SIHAT… BUAT PN.NORLEILA PULA MINTA MAAF FIZAH TAK DAPAT MASUK 6H….TQ SEBAB AJAR SAYA BM DARI TAHIN 4-5.YOU”RE THE BEST AND SAYA BDOA SEMOGA SKSP SENTIASA CEMERLANG,GEMILANG DAN TERBILANG.HUHUHU ^ _ ^ THIS IS MY LAST YEAR AT SKSP.

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: